røget bacon eller flæsk1000 g. røget bacon eller flæsk
500
g.
løg500 g. løg
salt salt
peber peber
smør/margarine smør/margarine
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Skræl bacon eller flæsk i 1/2 cm tykke skiver.
Pil løgene og skær dem i ringe.
Kom nogle klatter fedtstof i en bradepande og fordel kartoffelskiverne herover. Kom løgringene over og dæk med baconskiver.
sæt retten i ovnen ved 200 grader ca. 1 time.
Server retten direkte fra bradepanden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 7611 gange, og udskrevet 110 gange.
Kommentarer
- 2009-03-05 12:57:24 det er en ny og lækker måde at lave stegt flæsk på.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider