Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sigøjner-kartofler

Sigøjner-kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : plet

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.kartofler
1000 g.røget bacon eller flæsk
500 g.løg
 salt
 peber
 smør/margarine
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Skræl bacon eller flæsk i 1/2 cm tykke skiver.
Pil løgene og skær dem i ringe.

Kom nogle klatter fedtstof i en bradepande og fordel kartoffelskiverne herover. Kom løgringene over og dæk med baconskiver.
sæt retten i ovnen ved 200 grader ca. 1 time.
Server retten direkte fra bradepanden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 7611 gange,
og udskrevet 110 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2009-03-05 12:57:24
det er en ny og lækker måde at lave stegt flæsk på.