| |
|
Mors dildsild
Mors dildsild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
FrokostRet : Frokost - Frokostretter
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild
Ukendt oprindelseslandIndsendt af : plet
Indsendt :
| |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog
|
|
| |
Rør mayonnaise, creme fraiche og citronsaft sammen. Smag til med salt, peber og sukker.
Sildene skæres i små strimler. Løg, æg og redbeder hakkes i små stykker. Sild, rødbeder og kapers lægges på et stykke køkkenrulle til afdrypning.
De små stykker sild lægges midt på et dybt stort fad. Dressingen hældes over. I hvert hjørne af fadet lægges det hakkede pynt.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9
(7 stemmer)
Opskriften er vist 22301 gange, og udskrevet 432 gange.
| |
|
|
KJ total 16181 (3852 kcal)
KJ pr. Pers. 2696 (642 kcal)
Vægt ialt 1725 gram
Vægt pr. Pers. 287 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 938 KJ (223 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 17.7 gram
Kulhydrat 9.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
gismo - 2010-03-12 01:19:44 De kan også sagtens serveres hvis man skal have en god frokost med bl.a. sild
- 2009-01-08 14:39:38 super god og ny måde at lave sild på. anderledes til en julefrokost
|
|