Mors dildsild næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
600 gram Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
  Dressing:
125 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 knsp. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Dild. tørret
   
  Pynt:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Rødbeder, syltede
5 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
Energi:
KJ total 16256 (3870 kcal)
KJ pr. Pers. 2709 (645 kcal)
Vægt ialt 1770 gram
Vægt pr. Pers. 295 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 918 KJ (218 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 17.2 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)