Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mors dildsild næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
600 gram Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
  Dressing:
125 gram Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 knsp. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Dild. tørret
   
  Pynt:
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Hårdkogt æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Rødbeder, syltede
5 spsk. Kapers
   
Energi:
KJ total 16181 (3852 kcal)
KJ pr. Pers. 2696 (642 kcal)
Vægt ialt 1725 gram
Vægt pr. Pers. 287 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 938 KJ (223 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 17.7 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)