Stuvede ærter og gulerødder: Stuvede ærter og gulerødder:
400
g.
dybfrosne ærter og gulerodsterninger 400 g. dybfrosne ærter og gulerodsterninger
3
dl.
vand 3 dl. vand
0.75
tsk.
salt 0.75 tsk. salt
15
g.
blødgjort smør eller margarine 15 g. blødgjort smør eller margarine
20
g.
hvedemel 20 g. hvedemel
Opskrift:
Tungen lægges i rigeligt frisk vand og bringes i kog. Gryden skummes, og der smages på vandet, smager det ikke så salt kan der tilsættes salt, men det er normalt ikke nødvendigt. Koge 1½-2 timer.
Når tungen er kølet let af så fjernes det yderste skind (tungen flås).
Stuvede ærter og gulerødder:
Kog grønsagerne i velsaltet vand som angivet på pakken, ca 10 minutter.
Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst.
Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt.
Tungen skæres i skiver og serveres med stuvede ærter og gulerødder og hvide kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 14302 gange, og udskrevet 202 gange.
Kommentarer
Shc - 2013-02-15 20:04:01 Sådan skal det laves. Smager dejligt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider