Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bøf i fad 03

Bøf i fad 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Plet

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
2 løg
1-2 peberfrugt (evt. 1 rød og grøn)
500 g.champignon
 smør/margarine
800 g.kartofler
5 dl.madlavningsfløde
1 ds.flåede tomater
 salt
 peber
 merian
 
 evt.flute
 


Opskrift:

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde ringe. Læg dem taglagt i et smurt ovnfast fad og drys salt, peber og merian mellem lagene. Hæld fløde og væsken fra tomaterne (ikke tomaterne) ved kartoflerne.

Form 4 bøffer af det hakkede kød. Drys dem med salt og peber. Skær løg i tynde ringe. Skær peberfrugt i tern. Skær champignon i kvarte eller halve, alt efter størrelse.

Brun de 4 hakkebøf i smør eller margarine. Svits derefter løg, peberfrugt og champignon.

Sæt fadet med kartofler dækket med folio i en 200 grader varm ovn, til kartoflerne er næsten møre. Tag dem ud og læg de 4 bøffer ovenpå kartoflerne. Læg løg, peberfrugt, champignon og tomater ovnepå og ved bøfferne.

Sæt atter fadet i ovnen men denne dang uden folio til alt er mørt og pænt lysebrunt. Server evt. med flute.

Tips:

Der kan også anvendes mørbrad i stedet for hakket oksekød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 17603 gange,
og udskrevet 280 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lisbet J.  -  2015-01-31 16:57:27
En virkelig lækker opskrift. Smager rigtig godt. Vi lavede også en salat til retten. Det er ikke sidste gang, vi bruger denne opskrift. .


  -  2009-03-05 13:00:11
det er en nem og ret. den kan forberedes om formiddagen og sættes i ovnen lige inden servering.