Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængt kalvetunge med flødestuvede asparges

Sprængt kalvetunge med flødestuvede asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Sprængt kalvetunge med flødestuvede asparges, billede 4 Sprængt kalvetunge med flødestuvede asparges, billede 1 Sprængt kalvetunge med flødestuvede asparges, billede 2 Sprængt kalvetunge med flødestuvede asparges, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1250 g.sprængt kalvetunge
 
 rigeligt vand
 evt.salt
 
 Flødestuvede asparges:
2 ds.hvide asparges a 270 g. drænet vægt
 
 Sauce:
25 g.smør
2 spsk.hvedemel
2 dl.aspargesvand fra dåserne
2 dl.fløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

Tungen lægges i rigeligt frisk vand og bringes i kog. Gryden skummes, og der smages på vandet, smager det ikke så salt kan der tilsættes salt, men det er normalt ikke nødvendigt. Koge 1½-2 timer.

Når tungen er kølet let af så fjernes det yderste skind (tungen flås).

Flødestuvede asparges:
Smelt smør i en lille gryde rør mel i til en afbagning tilsæt aspargesvandet og pisk imens kraftigt over svag varme kog sovsen igennem 5 minutter ved jævn varme. Kom aspargesene i smag til med salt og peber.

Tungen skæres i skiver og serveres med flødestuvede asparges og hvide kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12118 gange,
og udskrevet 152 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu