Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Julecouscous

Julecouscous, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sunshine

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.Couscous
15 hele letknuste kardemommekapsler
3 kanelstænger
1 spsk.salt
1 håndfuld hakket tørret frugt berberisbær eller tranebær korender dadler abrikoser ristede eller hakkede mandler
50 g.smør
 


Opskrift:

Kom alt det tørre i en skål, hæld kogende vand på, til det dækker couscoussen med 1 cm. Pisk igennem med et piskeris, og læg enten låg eller film over skålen. Vent 10 minutter.
Hvis at det er for tørt, kan man give mere kogende vand.

Couscoussen fluffes op med to gafler, mens man fordeler smørret.
Spis varmt til lam, lammefrikadeller, kylling eller stegte grøntsager
-hele året.

Tips:

Man kan udvide grøntsagerne til stegte courgetter, stegte aubergineskiver, bagte røde pebre og frugt i alle mulige afskygninger. Vandmelon, almindelige meloner, citrusfileter af enhver slags, abrikoser og ferskner, pærer, blommer, granatæblekerner og ristede pistacienødder er fantastisk. Man kan drysse hele herligheden med sumak, ristede sesamfrø eller græskarkerner. Men uanset hvad at du gør skal du tænke i salthed, balancer, syrlighed. Og huske løg, persille og mynte i alle de kombinationer, man morer sig med at tilberede.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5193 gange,
og udskrevet 67 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu