Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængt kalvetunge med blandede kogte grønsager

Sprængt kalvetunge med blandede kogte grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Sprængt kalvetunge med blandede kogte grønsager, billede 4 Sprængt kalvetunge med blandede kogte grønsager, billede 1 Sprængt kalvetunge med blandede kogte grønsager, billede 2 Sprængt kalvetunge med blandede kogte grønsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1250 g.sprængt kalvetunge
 
 rigeligt vand
 evt.salt
 
600 g.blandede grønsager
 


Opskrift:

Tungen lægges i rigeligt frisk vand og bringes i kog. Gryden skummes, og der smages på vandet, smager det ikke så salt kan der tilsættes salt, men det er normalt ikke nødvendigt. Koge 1½-2 timer.

Når tungen er kølet let af så fjernes det yderste skind (tungen flås).

Grønsagerne sættes over i spildkogende vand og koges møre.

Tungen skæres i skiver og serveres med kogte blandede grønsager, hvide kartofler og smeltet smør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21514 gange,
og udskrevet 209 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

yanne2900  -  2017-10-10 12:59:10
kan man fryse den kogte kalve tunge , hvis man ikke får spist den hele, og skal man skære en i skiver, før man fryser før


  -  2010-09-04 13:49:26
kan man ikke bruge svinetunge