Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling i sursød sovs 02

Kylling i sursød sovs 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anette Ø

Indsendt :





Ingredienser:
 kyllingebrystfilet
4 nektariner
1 bakkeminimajs
300 g.slikærter
 
 Sursød sauce:
5 dl.vand
 Hønse bouillonterning
100 g.sukker
1 dl.eddike
 jænes med maizena
 
 Råkost:
 Revet gullerod
 Rosiner
 Citron saft
 


Opskrift:

Lav en sursød sovs af ½ l vand med hønsebouillom terning, sukker og eddike.Kog det hele sammen og jævn med maizena.
Skær friske mektariner i både, halver minimajsen og kom det i saucen sammen med slikærter.
Kryder og steg kyllingebrysterne.

Server kyllingebrysterne med råkost, sursød sauce og flytes







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9939 gange,
og udskrevet 173 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu