Kylling i sursød sovs 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Anette Ø Indsendt : |
|
|
Lav en sursød sovs af ½ l vand med hønsebouillom terning, sukker og eddike.Kog det hele sammen og jævn med maizena.
Skær friske mektariner i både, halver minimajsen og kom det i saucen sammen med slikærter. Kryder og steg kyllingebrysterne. Server kyllingebrysterne med råkost, sursød sauce og flytes |
|
Opskriften er vist 10962 gange,
og udskrevet 212 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne