| |
|
Kalkun i appelsin
Kalkun i appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | Kalkunbryst500 g. Kalkunbryst | 5 | dl. | Appelsinjuce5 dl. Appelsinjuce | | | Paprika Paprika | | | Salt Salt | | | Peber Peber | | | | | | Sovs: Sovs: | | | Resten af de 5 dl juce Resten af de 5 dl juce | | | Jævning Jævning | | | Salt Salt | | | Peber Peber | | | Paprika Paprika | | | |
| |
Læg kalkunbrystet i et ovnfast fad og krydder det. Hæld derefter ca 2 dl appelsinjuce ved og sæt det i ovnen ved 180 grader i ca 40 min.
Når brystet er færdigt, hældes væden fra i en gryde og stegen holdes varm.
Resten af jucen hældes i gryden og væsken bringes i kog, jævnes og smages til.
Tips:
Hold øje med at fadet ikke koger tørt. Der må gerne være en del juci i bunden.
Der kan serveres jasminris og grønsager til.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9094 gange, og udskrevet 153 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|