Paprika ret

Paprika ret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tanja

Indsendt :     
Paprika ret, billede 4 Paprika ret, billede 1 Paprika ret, billede 2 Paprika ret, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
4 spsk. Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
150 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
   
200 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
Opskrift:
sæt vand og kog og kom lidt salt i, til kog af pasta.

Smelt margarinen i en gryde. Kom mel i til det klumper. Rør mælken ud i det så klumperne forsvinder. Kom godt med ketchup i for at lave en slags "Ketchup sovs". Lad det koge, og kom evt. mere mælk i hvis det bliver for tykt, men det skal helst have en tyk konsistens. Kom derefter paprikaen i og smag til med salt. Til sidst kommes skinken i, og det skal kun lige varmes op, så er sovsen færdig.

Tips:

Retten er megethurtig at lave, kan laves på den tid det tager at koge pasta, fra vandet sættes over. Kan evt. også spises med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 11446 gange,
og udskrevet 695 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5548 (1321 kcal)
KJ pr. Pers. 2774 (660 kcal)
Vægt ialt 775 gram
Vægt pr. Pers. 387 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 715 KJ (170 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 21.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu