Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sennepsfrikadeller

Sennepsfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
1 løg
1 fedhvidløg
1 spsk.olie
400 g.blandet hakket okse- og svinekød
1 spsk.rasp
2 spsk.mager kvark
1-2 spsk.ekstra stærk sennep
 salt
 peber
 Olie til stegning
 


Opskrift:

Løgene hakkes fint. Olien opvarmes på en pande og løgene steges glasagtige og sættes til afkøling.
I en skål æltes løgene sammen med kød, rasp og kvark. Der krydres med salt, peber og sennep.
Af farsen formes 6 frikadeller.
2-3 spsk olie varmes op på en pande, og sennepsfrikadellerne brunes ved stærk varme. Skru ned for varmen og steg dem ved middel varme 6 minutter på hver side.

Tips:

Tilberedning: 30 min Pr. portion: 43 g protein, 48 g fedt, 7 g kulh. = 629 kcal (2636 kJ)







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3148 gange,
og udskrevet 55 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu