blandet hakket okse- og svinekød400 g. blandet hakket okse- og svinekød
1
spsk.
rasp1 spsk. rasp
2
spsk.
mager kvark2 spsk. mager kvark
1-2
spsk.
ekstra stærk sennep1-2 spsk. ekstra stærk sennep
salt salt
peber peber
Olie til stegning Olie til stegning
Opskrift:
Løgene hakkes fint. Olien opvarmes på en pande og løgene steges glasagtige og sættes til afkøling.
I en skål æltes løgene sammen med kød, rasp og kvark. Der krydres med salt, peber og sennep.
Af farsen formes 6 frikadeller.
2-3 spsk olie varmes op på en pande, og sennepsfrikadellerne brunes ved stærk varme. Skru ned for varmen og steg dem ved middel varme 6 minutter på hver side.
Tips:
Tilberedning: 30 min
Pr. portion: 43 g protein, 48 g fedt, 7 g kulh. = 629 kcal (2636 kJ)
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3493 gange, og udskrevet 83 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider