Fileter rødspætten på den ene side så fileterene stadig hænger ved ved yderbenen.
Paner fisken
Steg den på begge sider.
Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn med åbningen opaf i 10 minutter.
Brun champignon i kvarter i nyt smør på panden.
Drys mel over champignonerne, tilsæt hvidvin, fløde og tomatpure, smages til med citronsaft, salt og peber.
Vend til sidst rejer og asparges i.
rødspætterne maskeres i midten med lidt af fyldet resten serveres som sovs til hvide kartofler.
pyntes med citron eller lime.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 15246 gange, og udskrevet 201 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider