Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødestuvede kartofler med sylte og rødbeder

Flødestuvede kartofler med sylte og rødbeder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Flødestuvede kartofler med sylte og rødbeder, billede 4 Flødestuvede kartofler med sylte og rødbeder, billede 1 Flødestuvede kartofler med sylte og rødbeder, billede 2 Flødestuvede kartofler med sylte og rødbeder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kogte kartofler
 
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
4 dl.fløde
 salt
 peber
 
600 g.sylte
 rødbeder
 sennep
 


Opskrift:

Smelt smørret, tilsæt melet og pisk godt. Hæld fløden i opbagningen lidt ad gangen under stadig piskning. Lad saucen koge i ca. 5 minutter, pisk i saucen så den ikke klumper.

Er saucen for tyk tilsættes lidt vand.

Tilsæt kartoflerne i skiver eller kvarte og smag til med salt og peber.

Serveres med sylte, rødbeder og sennep.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15164 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu