Bønnebøffer med krydderurter

Bønnebøffer med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Celine

Indsendt :     

Ingredienser:
800 g.cannellinibønner på dåse drænet og skyllet
2 æg pisket
1 bdt.forårsløg finthakket
4 spsk.hakket persille
50 g.mozzarella krummet
4 spsk.hvedemel
50 g.fine brødkrummer eller rasp
2 spsk.olie
 
Opskrift:
1. Kom bønnerne i en skål og mas dem. Kom det ene piskede æg i skålen og pisk sammen.
2. Rør forårsløg, persille og mozzarella i. Smag til med salt og peber.
3. Form blandingen til 8 bøffer, flad dem lidt ud med håndfladen. Dyp dem i det andet æg samt brødkrummerne/raspen. Fordel dem på en smurt bageplade og dryp dem med olie.
4. Steg dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 10-15 minutter, til de er gyldne og brandvarme. Lad dem køle lidt af.





karakterer:
Opskriften er vist 9929 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-20 18:36:49
De er gode med ris og karrysauce