Rensdyrryg

Rensdyrryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Rensdyr - Ren

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Suustu Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Rensdyrryg
 timian
 salt
 peber
 tyttebærsyltetøj
 bacon
 Vand
 
Opskrift:
rens rensdyrryggen, evt. snit ridser hvis der er talg på. smør ryggen ind med tyttebær kom salt og peber samt timian oven på og kom baconskiver på. kom det i et fad med lidt vand.
steges i ovnen i ca 1 time pr. kilo på ca 170 grader.
Serveres med kartoffelbåde og waldorfsalat, evt. med brunt sovs og tyttebærsyltetøj samt surt som asie.





karakterer:
Opskriften er vist 18096 gange,
og udskrevet 402 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-22 15:02:53
kan også købes i det grøndlandske hus, Umanakvej, Aalborg SØ

  -   2010-07-17 11:24:22
retten er grønlandsk, og rensdyrryg kan købes hos Arctic Shop, Christianshavn.