Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rensdyrryg

Rensdyrryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Rensdyr - Ren

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Suustu Petersen

Indsendt :




Ingredienser:
 Rensdyrryg
 timian
 salt
 peber
 tyttebærsyltetøj
 bacon
 Vand
 


Opskrift:

rens rensdyrryggen, evt. snit ridser hvis der er talg på. smør ryggen ind med tyttebær kom salt og peber samt timian oven på og kom baconskiver på. kom det i et fad med lidt vand.
steges i ovnen i ca 1 time pr. kilo på ca 170 grader.
Serveres med kartoffelbåde og waldorfsalat, evt. med brunt sovs og tyttebærsyltetøj samt surt som asie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13505 gange,
og udskrevet 325 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-09-22 15:02:53
kan også købes i det grøndlandske hus, Umanakvej, Aalborg SØ


  -  2010-07-17 11:24:22
retten er grønlandsk, og rensdyrryg kan købes hos Arctic Shop, Christianshavn.