Brombærtrifli

Brombærtrifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 Æggeblommer, pasteuriseret (1 bæger)
50 g.flormelis
250 g.mascarpone (1 bæger)
 Skal fra ½ usprøjtet appelsin
 Saft fra 1 appelsin
2 Æggehvider, pasteuriseret (1 bæger)
2 dl.piskefløde
12-16 makroner eller amarettikager
200 g.friske brombær skyllede
 
 Pynt:
 Evt. frisk mynte
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer og flormelis lyst og skummende. Pisk mascarponen i blandingen sammen med fintrevet skal og saft fra ½ appelsin. Pisk æggehviderne stive, og rør dem i cremen. Pisk fløden stiv, og rør den i cremen. Knus makronerne, og fordel dem i 4 glas. Pres saft fra ½ appelsin over. Kom et lag creme ovenpå, og afslut med friske brombær. Pynt eventuelt med frisk mynte.


karakterer:
Opskriften er vist 15049 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Julie  -  2012-11-05 11:12:41
Smager rigtig godt! Synes dog at cremen bliver lidt tynd, :)

Anita  -  2012-10-11 19:12:19
2012-10-11 Rigtig dejlig og let opskrift, brugte dog brombærsyltetøj i stedet for friske brombær. Mascarpone kan udskiftet med flødeost natural.

Per  -  2009-09-01 08:57:28
Mascarpone er en italiensk "fløde"ost

  -  2009-08-29 01:31:38
Hvad er mascarpone!!!!!! Det var ikke mange brombær der skulle bruges....kun til pynt!!!!