Brombærtrifli
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red: |
|
|
Pisk æggeblommer og flormelis lyst og skummende.
Pisk mascarponen i blandingen sammen med fintrevet skal og saft fra ½ appelsin.
Pisk æggehviderne stive, og rør dem i cremen.
Pisk fløden stiv, og rør den i cremen.
Knus makronerne, og fordel dem i 4 glas. Pres saft fra ½ appelsin over. Kom et lag creme ovenpå, og afslut med friske brombær.
Pynt eventuelt med frisk mynte.
|
|
Opskriften er vist 15049 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2012-11-05 11:12:41 Smager rigtig godt! Synes dog at cremen bliver lidt tynd, :) Anita - 2012-10-11 19:12:19 2012-10-11 Rigtig dejlig og let opskrift, brugte dog brombærsyltetøj i stedet for friske brombær. Mascarpone kan udskiftet med flødeost natural. Per - 2009-09-01 08:57:28 Mascarpone er en italiensk "fløde"ost - 2009-08-29 01:31:38 Hvad er mascarpone!!!!!! Det var ikke mange brombær der skulle bruges....kun til pynt!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne