Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Appelsintrifli med råcreme

Appelsintrifli med råcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Appelsintrifli med råcreme, billede 4 Appelsintrifli med råcreme, billede 1 Appelsintrifli med råcreme, billede 2 Appelsintrifli med råcreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Råcreme:
2 æggeblommer
2 spsk.flormelis
0.5 stang vanille
2.5 dl.piskefløde
 
6 appelsiner
 
100 g.makroner
0.5 dl.orangelikør
 
Opskrift:
Råcreme:
Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vanillestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering.

Rpcremen kan smages til med citron- eller appelsinsaft, hedvin, likør eller spiritus.

Vend makroner i likøren, bræk dem lidt i stykker og læg halvdelen af dem i bunden af fire portionsglas, eller knus makronerne i glassene og stænk med likør.

Skær skrællen af appelsinerne og skær fileterne af ved at skære ned langs den hvide hinde. Læg appelsinfileterne oven på makronerne. Læg den sidste halvdel af makronerne over og slut af med råcreme.

Pynt med lidt appelsinfiletter på toppen.

Tips:

En mindre "fed" råcreme kan laves af 4 æggeblommer og halvt ymer og halvt piskefløde. Opskriften i øvrigt er uændret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 39608 gange,
og udskrevet 766 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu