Råcreme:
Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vanillestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering.
Rpcremen kan smages til med citron- eller appelsinsaft, hedvin, likør eller spiritus.
Vend makroner i likøren, bræk dem lidt i stykker og læg halvdelen af dem i bunden af fire portionsglas, eller knus makronerne i glassene og stænk med likør.
Skær skrællen af appelsinerne og skær fileterne af ved at skære ned langs den hvide hinde. Læg appelsinfileterne oven på makronerne.
Læg den sidste halvdel af makronerne over og slut af med råcreme.
Pynt med lidt appelsinfiletter på toppen.
Tips:
En mindre "fed" råcreme kan laves af 4 æggeblommer og halvt ymer og halvt piskefløde. Opskriften i øvrigt er uændret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(7 stemmer)
Opskriften er vist 44128 gange, og udskrevet 830 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider