Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kænguru steaks med eksotisk salat og sweet potatoes

Kænguru steaks med eksotisk salat og sweet potatoes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 pk.Kænguru steaks (a 2 stk./250 g)
0.5 tsk.tørrede chiliflager
1 tsk.stødt ingefær
2 spsk.limesaft
2 spsk.sesamolie
 Salt
 
 Eksotisk salat:
1 frisk ananas (ananas fra dåse i egen saft kan anvendes)
 (ikke for stor)
1 moden mangofrugt
0.5 agurk
1 bdt.fintsnittede forårsløg
0.5 dl.Down Town
 saltede cashewnødder eller peanuts
 
 Kokosdressing:
2 dl.Xing Fu kokosmælk
1 grøn chili uden kerner
1 fedknust hvidløg
1 spsk.limesaft
 Salt
 
 Stegte sweet potatoes:
750 g.skrællede sweet potatoes i skiver
 Sesamolie
0.5 tsk.tørrede chiliflager
 Salt
 peber
 Friske koriander
 


Opskrift:

Mariner kænguru steaksene 1 time (gerne længere tid) i køleskabet i en marinade bestående af chiliflager, ingefær, limesaft og olie.

Salat:
Skræl ananasen og skær fire tynde skiver som gemmes til pynt. Halver resten af ananasen på langs, fjern stokken og skær den i skiver. Halver agurken, fjern kernerne og skær den i skiver. Skræl mangofrugten, skær den fri af stenen og skær kødet i skiver. Bland ananas, agurk, mango og fintsnittede forårsløg.

Dressing:
Blend kokosmælk, grøn chili (start med ½ chili og kom lidt mere i, hvis du gerne vil have en mere markant chilismag), hvidløg og limesaft godt sammen. Smag til med salt og hæld dressingen over salaten. Drys salaten med cashewnødder og sæt den i køleskab indtil servering. Den bør være kold.

Kartoflerne:
Steg kartoflerne i olie tilsat chiliflager i ca. 12 minutter. Krydr med salt og peber og drys med friske koriander.

Kænguruen:
Steg kænguru steaksene 4-5 minutter på hver side ved god varme, evt. på en grillpande. Lad kødet hvile ca. 5 minutter inden servering. Steg de fire tynde skiver ananas på panden, mens kødet hviler. Læg ananasskiverne oven på kødet




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 23474 gange,
og udskrevet 509 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu