Kylling i citronsovs
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Indsendt af : a_l_1979 Indsendt : |
|
|
kyllingestrimlerne steges i lidt margarine. Når det er godt stegt, hældes vand og mælk i. Derefter tilsættes en ½ hønsebouillonterning.
Der hældes nu citronsaft i efter, hvor "stærkt man vil have det. Der smages til med salt. Til sidst jævnes retten. Tips: Ris, salat og flütes er godt og lækkert tilbehør. Meget let at lave! |
|
Opskriften er vist 20925 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne