Chicken yassa (Kylling yassa)

Chicken yassa (Kylling yassa), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Afrika

AfrikaIndsendt :


Chicken yassa (Kylling yassa), billede 4 Chicken yassa (Kylling yassa), billede 1 Chicken yassa (Kylling yassa), billede 2 Chicken yassa (Kylling yassa), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 dl.citronsaft
4 store løg i tynde skiver
 salt
 peber
0.25 tsk.cayennepeber
5 spsk.jordnøddeolie
2 kg.kylling
1 rød chilipeber
1 spsk.dijonsennep
0.5 dl.vand
 
Opskrift:
Bland citronsaft, løg, salt, peber, cayennepeber og de 5 spsk. jordnøddeolie. Del kyllingen i 6-8 stykker og kom dem i marinaden og stil dem i køleskabet i mindst 3 timer.

Forvarm ovnen til 250 grader C, tag kyllingestykkerne op af skålen og steg dem øverst i ovnen, til de er let brunede ca. 15 minutter.

Fjern løgene fra marinaden og steg dem i en gryde over svag varme, indtil de er møre. Det tager ca. 15 minutter.

Tilsæt den resterende marinade til gryden og varm den op. Tilsæt de ovnstegte kyllingestykker, den hele chilipeber, dijonsennep og vand. Bring det hele i kog, reducer varmen til svag og småkog i 20 minutter, indtil kyllingen er mør og gennemkogt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 31095 gange,
og udskrevet 407 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu