Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chicken yassa (Kylling yassa)

Chicken yassa (Kylling yassa), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Oprindelsesland : Afrika

AfrikaIndsendt :


Chicken yassa (Kylling yassa), billede 4 Chicken yassa (Kylling yassa), billede 1 Chicken yassa (Kylling yassa), billede 2 Chicken yassa (Kylling yassa), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 dl.citronsaft
4 store løg i tynde skiver
 salt
 peber
0.25 tsk.cayennepeber
5 spsk.jordnøddeolie
2 kg.kylling
1 rød chilipeber
1 spsk.dijonsennep
0.5 dl.vand
 


Opskrift:

Bland citronsaft, løg, salt, peber, cayennepeber og de 5 spsk. jordnøddeolie. Del kyllingen i 6-8 stykker og kom dem i marinaden og stil dem i køleskabet i mindst 3 timer.

Forvarm ovnen til 250 grader C, tag kyllingestykkerne op af skålen og steg dem øverst i ovnen, til de er let brunede ca. 15 minutter.

Fjern løgene fra marinaden og steg dem i en gryde over svag varme, indtil de er møre. Det tager ca. 15 minutter.

Tilsæt den resterende marinade til gryden og varm den op. Tilsæt de ovnstegte kyllingestykker, den hele chilipeber, dijonsennep og vand. Bring det hele i kog, reducer varmen til svag og småkog i 20 minutter, indtil kyllingen er mør og gennemkogt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 27984 gange,
og udskrevet 374 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu