store løg i tynde skiver4 store løg i tynde skiver
salt salt
peber peber
0.25
tsk.
cayennepeber0.25 tsk. cayennepeber
5
spsk.
jordnøddeolie5 spsk. jordnøddeolie
2
kg.
kylling2 kg. kylling
1
rød chilipeber1 rød chilipeber
1
spsk.
dijonsennep1 spsk. dijonsennep
0.5
dl.
vand0.5 dl. vand
Opskrift:
Bland citronsaft, løg, salt, peber, cayennepeber og de 5 spsk. jordnøddeolie.
Del kyllingen i 6-8 stykker og kom dem i marinaden og stil dem i køleskabet i mindst 3 timer.
Forvarm ovnen til 250 grader C, tag kyllingestykkerne op af skålen og steg dem øverst i ovnen, til de er let brunede ca. 15 minutter.
Fjern løgene fra marinaden og steg dem i en gryde over svag varme, indtil de er møre.
Det tager ca. 15 minutter.
Tilsæt den resterende marinade til gryden og varm den op.
Tilsæt de ovnstegte kyllingestykker, den hele chilipeber, dijonsennep og vand.
Bring det hele i kog, reducer varmen til svag og småkog i 20 minutter, indtil kyllingen er mør og gennemkogt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 30250 gange, og udskrevet 402 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider