Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta og kødboller a la Lady og Vagabonden

Pasta og kødboller a la Lady og Vagabonden, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :





Ingredienser:
 Kødboller:
500 g.hakket skinkekød/fars
1 fint hakket løg
2-3 fedhvidløg
1-2 tsk.paprika
3 tsk.salt
0.5 tsk.peber
8 spsk.hvedemel
 lidtmælk eller vand
1 æg
 
 Sauce:
1 ds.flåede hakkede tomater
2 dl.vand
1-2 tsk.oregano
1 svine boullionterning
1-2 tsk.paprika
 Evt.salt og sukker
 
 Tilbehør:
 lange spagetti
 


Opskrift:

Bland hakket løg, hvidløg og æg, tilsæt mel, lidt mælk og krydderier. Rør farsen i og rør grundigt til farsen er godt klisteret, er den for tør, så tilsæt lidt mere mælk.
Giv de flåede tomater og vand et opkog i en stor gryde med oregano, paprika og boullion og form derefter farsen til kødboller med en ske (ca. en stor skefuld pr. stk.) læg dem ned i gryden side ved side og lad dem koge under låg i ca. 10 min. hvorefter de vendes og koges i yderligere 10 min. Saucen kan derefter smages til med salt og sukker, lad sauce med kødboller hvile på lavt blus. Kog pastaen efteranvisningen. Det hele blandes forsigtigt og serveres med flütes og ketchup.

Tips:

Kan evt. krydderes mere med chili eller andet efter ønske, denne opskrift er ikke stærk, da den meget velejnet til børn. Kødboller og sauce kan fryses uden pasta. Kan holde sig ca. 2-3 dage på køl.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (18 stemmer)

Opskriften er vist 25164 gange,
og udskrevet 713 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

denny  -  2015-03-15 19:53:09
Det er godt nok en dårlig forklaring.. koge i hvad ?? skal svinekødet i farsen?? hvis den skal koges i vndet, skal vandet være ved koge temperatur fra starten eller hvordan ? skal de virkelig vendes hvis de skal koges ?


Sussi  -  2010-06-22 16:13:13
Det er en fantastisk god ret uhm