flåede hakkede tomater1 ds. flåede hakkede tomater
2
dl.
vand2 dl. vand
1-2
tsk.
oregano1-2 tsk. oregano
1
svine boullionterning1 svine boullionterning
1-2
tsk.
paprika1-2 tsk. paprika
Evt.
salt og sukker Evt. salt og sukker
Tilbehør: Tilbehør:
lange spagetti lange spagetti
Opskrift:
Bland hakket løg, hvidløg og æg, tilsæt mel, lidt mælk og krydderier. Rør farsen i og rør grundigt til farsen er godt klisteret, er den for tør, så tilsæt lidt mere mælk.
Giv de flåede tomater og vand et opkog i en stor gryde med oregano, paprika og boullion og form derefter farsen til kødboller med en ske (ca. en stor skefuld pr. stk.) læg dem ned i gryden side ved side og lad dem koge under låg i ca. 10 min. hvorefter de vendes og koges i yderligere 10 min. Saucen kan derefter smages til med salt og sukker, lad sauce med kødboller hvile på lavt blus. Kog pastaen efteranvisningen. Det hele blandes forsigtigt og serveres med flütes og ketchup.
Tips:
Kan evt. krydderes mere med chili eller andet efter ønske, denne opskrift er ikke stærk, da den meget velejnet til børn.
Kødboller og sauce kan fryses uden pasta. Kan holde sig ca. 2-3 dage på køl.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(18 stemmer)
Opskriften er vist 26019 gange, og udskrevet 753 gange.
Kommentarer
denny - 2015-03-15 19:53:09 Det er godt nok en dårlig forklaring.. koge i hvad ?? skal svinekødet i farsen?? hvis den skal koges i vndet, skal vandet være ved koge temperatur fra starten eller hvordan ? skal de virkelig vendes hvis de skal koges ?
Sussi - 2010-06-22 16:13:13 Det er en fantastisk god ret uhm
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider