Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter i fad (Super god opskrift)

Koteletter i fad (Super god opskrift), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : SanneS23

Indsendt :





Ingredienser:
4-5 Koteletter
1 pk.Champignoner
1 pk.Bacon i skiver
1 alm.Løg
1.5 dl.Tomatpurè (ikke koncentreret)
1.5 dl.Grønsagsbouillion
5 dl.Fløde
 Frisk persille efter eget ønske
 hvedemel
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Bacon og champignon skæres i skiver, og løg og persille hakkes.

Koteletterne vendes i mel, med salt og peber.
Herefter brunes de på panden og tages af, og lægges i et ildfastfad.

Bacon steges og tages af, herefter brunes champignoner og løg.
Baconen blandes med champignoner og løg på panden, og bouillionvand, fløde, tomatpurè og persille hældes ved, og får et kort opkog.

Det hele hældes i fadet over koteletterne, og fadet dækkes med staniol.

Retten gratineres i ovnen i 1/2 time ved 200 grader i alm. ovn ell. 180 grader i varmluftovn.



Retten serveres med ris og flùtes.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Koteletter i fad



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13588 gange,
og udskrevet 368 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

janiejoergenpoulsen  -  2009-11-14 21:19:01
Retten lever op til sit navn. Jeg har også lævet den af mælk- det er også godt, men bedst med fløde. Jeg har tilføjet coctailpølser.