Frisk persille efter eget ønske Frisk persille efter eget ønske
hvedemel hvedemel
Salt Salt
Peber Peber
Opskrift:
Bacon og champignon skæres i skiver, og løg og persille hakkes.
Koteletterne vendes i mel, med salt og peber.
Herefter brunes de på panden og tages af, og lægges i et ildfastfad.
Bacon steges og tages af, herefter brunes champignoner og løg.
Baconen blandes med champignoner og løg på panden, og bouillionvand, fløde, tomatpurè og persille hældes ved, og får et kort opkog.
Det hele hældes i fadet over koteletterne, og fadet dækkes med staniol.
Retten gratineres i ovnen i 1/2 time ved 200 grader i alm. ovn eller 180 grader i varmluftovn.
Retten serveres med ris og flùtes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 15091 gange, og udskrevet 390 gange.
Kommentarer
janiejoergenpoulsen - 2009-11-14 21:19:01 Retten lever op til sit navn. Jeg har også lævet den af mælk- det er også godt, men bedst med fløde. Jeg har tilføjet coctailpølser.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider