Rokkevinge med champignon og spinat

Rokkevinge med champignon og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :     
Rokkevinge med champignon og spinat, billede 4 Rokkevinge med champignon og spinat, billede 1 Rokkevinge med champignon og spinat, billede 2 Rokkevinge med champignon og spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.rokkevinge
 Hvedemel
50 g.smør
 
250 g.champignon
 
250 g.frisk spinat
50 g.smør
 
Opskrift:
Skær rokkevingen i portionsstykker, krydr med salt og peber og vend i mel. Steges i smør ca 5-6 min på hver side., tages af og holdes varme.


Champignon renses og skæres i skiver. Ristes i det overskydende smør fra fisken.


På en ren pande smeltes smørret. Heri vendes den skyllede og afdryppede spinat kort uden at falde helt sammen.


Server rokkevingen med champignoner, spinat, kogte kartofler og evt. citron.





karakterer:
Opskriften er vist 3537 gange,
og udskrevet 76 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu