Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Wok -gryde

Wok -gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 - 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marianne

Indsendt :





Ingredienser:
6-800 g.kyllingefilet i tern/strimler
1 rød peber i strimler
2 løg i tern
1 rød chillipeber i skiver ( u/kerner)
2 fedpressede hvidløg
2-3 gulerødder i tynde strimler
2-3 porrer i tynde skiver
1 squash i tynde strimler
2 dl.yoghurt naturel (lille bæger)
 Santa Maria Gril kdydderi (All round)
 Santa Maria Karry
 Santa Maria stødt ingefær
 Olie til stegning
 


Opskrift:

Brun kyllingestykkerne i olie og ca. 2 spsk. gril ksydderi i ca. 4-5 min ved stærk varme tag kyllingestykkerne op og læg dem på en tallerken.
kom evt. lidt mere olie i Woken og tilsæt karry ca. 2 spsk.- ingefær ca. 1 spsk. og alle de øvrige grøntsager med undtagelse af squashen og steg grøntsagerne ved stærk varme i ca. 4-5 min. grøntsagerne skal stadig være sprøde ved servering.
Kom kyllingestykker tilbage i woken og tilsæt squashen, lad simre i ca. 5 min
server med ris eller nudler kogt efter anvisning på pakken.

Tips:

Jeg laver ofte denne ret til vores gæster og alle har indtil nu kun haft ros til overs for denne ret. Server evt. med nan brød til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21234 gange,
og udskrevet 298 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hbmr  -  2012-02-13 09:05:28
Denne ret var virkelig en succes, den var nem og hurtig. Tilføjede dog baby majs og bambusskud. Thumbs up herfra!


Marianne  -  2009-10-14 17:35:18
Yoghurten kommes i til sidst, som en form for jævning, sorry jeg ikke skrev det


Julie  -  2008-10-26 11:40:48
Hvor kommer yoghurten ind i billede, bare som tilbehør?