Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kænguru steaks med vindruesauce

Kænguru steaks med vindruesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kænguru steaks
400 g.vindruer u/skind og kerner
100 g.ristede pinjekerner
5 dl.crème fraiche
1 dl.hvidvin
 smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Steg kænguru steakene på panden i smør ca. 4-7 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag dem op og hold dem varme. Hæld hvidvin i panden og tilsæt vindruer og pinjekerner og lad det simre et par minutter. Kom derefter crème fraichen i og lad det hele koge godt igennem til saucen har en passende konsistens. Smag til med salt og peber.

Tilbehør:
Små aspargeskartofler og en god blandet salat, evt. med pærer, vindrue r og ristede pinjekerner. God fornøjelse...







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13160 gange,
og udskrevet 271 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu