Pastaen koges.
Kyllingen skæres i små tern og steges på panden.
Gulerødder rives på den grove side af rivejernet og forårsløg skæres i små ringe.
Olie og boullion bringes i kog i en gryde. Grønsagerne svitses heri og står og simre mens kyllingen steger og pastane koger.
Et ildfast fad smørres med olie/margarine. Pastaen hældes heri, ost kommes henover, grønsager ovenpå og kyllingen her over.
Ost kommes på øverst og cremefine hældes ud over hele retten.
Retten sættes i ovnen ved 150-200 grader alt efter hvor meget tid man har.
Ved 150 ca en time
Ved 200 ca en halv time
Man kan se når retten er færdig så er den fast og osten gylden og smeltet.
Tips:
Kongeret som bare SKAL prøves smager vidunderligt og er også rigtig lækker dagen efter både kold og varm.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7045 gange, og udskrevet 123 gange.
Kommentarer
Annelise - 2018-07-17 11:25:15 Alt for fed
- 2011-06-22 18:00:16 3 dl olie??? Det lyder godt nok en smule voldsomt....
oOGoddesSOo - 2008-07-27 17:07:21 Skal lige nævnes retten faktisk er meget nem og lave og mætter meget godt.
Vi spiser ikke engang et halvt fad og vi er to voksne og min kæreste er håndværker med god appetit. :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider