Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Solbær smoothie

Solbær smoothie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Glas 2 Glas
Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Smoothie

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Solbær smoothie, billede 4 Solbær smoothie, billede 1 Solbær smoothie, billede 2 Solbær smoothie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Yoghurt naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 50 gram.
1 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
100 gram Isterninger En bakke isterninger med 12 stk. giver ca. 240 gram isterninger, 20 gram stykket.
150 gram Akaciehonning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
Opskrift:
Put ingredienserne i blenderen i nævnte rækkefølge -akaciehonning (pas på, skal kunne klare isterninger, ellers skal de knuses først f.eks. i et viskestykke).

Blend indtil du har en helt ensartet masse (du kan høre, hvornår isterningerne er blevet knust).

Smages til med akaciehonning efter smag, flydende søddemidel kan også bruges.

Server straks de iskolde smoothies i høje drikkeglas og pynt evt. med et mynteblad eller et par bær.

Tips:

Kan evt. også bruges frosne solbær, hvis den ikke vil køre rundt i glasset, så lade den lige stå og tø lidt og blend igen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (31 stemmer)

Opskriften er vist 43812 gange,
og udskrevet 858 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 3575 (851 kcal)
KJ pr. Glas 1787 (425 kcal)
Vægt ialt 750 gram
Vægt pr. Glas 375 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 476 KJ (113 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 23.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu