Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Creme Brulee (den nemme måde)

Creme Brulee (den nemme måde), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mikreen

Indsendt :



Ingredienser:
4 pasteuriserede æggeblommer
85 g.sukker
0.5 viniljestang
2.5 dl.piskefløde
1 dl.sødmælk
 lidtrørsukker
 
Opskrift:
Rør æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen med en ske. Rør herefter fløde og mælk i æggeblandingen. Sigt blandingen og fordel den i 4 ovnfaste skåle (a ca. 2 dl). Stil skålene på en bageplade og bag dem midt i ovnen, på 120 c i 35-40 min, til cremen har sat sig. Stil créme bruleérne i køleskabet i mindst 3 timer - uden at dække dem til. Drys derefter med rørsukker og brænd med en gasbrænder til sukkeret er smeltet. server straks :)


Tips:

OBS. Cremen må ikke begynde og koge når den bages. Den skal have en glat en glat overflade. I stedet for en gasbrænder kan du stille skålene med créme bruleé i et iskoldt vandbad - gerne med isterninger. Drys med sukker og grill dem øverst i ovnen til sukkeret lige er smeltet og gyldent - hold godt øje, for pludselig går det stærkt. Tag dem ud og server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 28137 gange,
og udskrevet 643 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lux  -  2016-08-05 11:02:51
Jeg vil forslå at bruge en hel vanilie stang, så kornne falder til bunds lige som i en rigtig creme brulee. Virker super😊

Emma  -  2011-12-22 10:51:16
den er vist taget fra arla. ;-)

Jan  -  2009-02-07 08:56:45
Ja rigtigt, den er nem at fremstille, men resultatet bliver ikke godt. Jeg vælger en anden opskrift næste gang. Har set an mange andre varmer fløden op og pisker æggene sammen og bager dem i vandbad. Sååå mon ikke der skal justeres på denne opskrift?