Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Alletiders hakkebøffer

Alletiders hakkebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pernille

Indsendt :


Alletiders hakkebøffer, billede 4 Alletiders hakkebøffer, billede 1 Alletiders hakkebøffer, billede 2 Alletiders hakkebøffer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Timian, tørret
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Bøfferne:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
3 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Mozzarella 45+ kugle (den friske) 1 kugle frisk mozzarella vejer ca. 125 gram.
   
  Sauce:
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Ovnen tændes på 200 grader C. alm. ovn.
Kartoflerne skylles og skæres i både. Lægges i fad eller bradepande. Olie på. krydres med krydderier. ca. 45 min.

Bøfferne formes og steges på pande. Bøfferne ligges i fad men en skive tomat og mozzarella oven på bøfferne. Til osten er smeltet ca. 5 minutter.

Sauce:
Bacon steges på samme pande som bøfferne er blevet stegt på. Champignon steges med, når bacon er halv færdig. Fløde tilsættes og lad det koge helt op og skru derefter ned og lad det simre i nogle minutter.

Voila - klar til servering! virkelig lækker ret. Server gerne med flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (76 stemmer)

Opskriften er vist 146752 gange,
og udskrevet 3977 gange.


Energi:
KJ total 15334 (3650 kcal)
KJ pr. Pers. 3833 (912 kcal)
Vægt ialt 2578 gram
Vægt pr. Pers. 644 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 594 KJ (141 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bibelot  -  2014-05-27 15:49:41
En skive æble ,let ristet/stegt, lagt på bøffen smager godt.


Niels  -  2012-06-09 15:39:07
Det bliver på menuen i dag, det ser lækkert ud og lyder lækkert. På forhånd en god karakter, for det der kan vist ikke gå helt galt. Tak for lidt inspiration til aftensmaden. Vi varierer vores aftensmad meget her.


Lisa  -  2011-09-29 19:25:52
Hold da op hvor jeg glæder mig til at smage denne ret. Jeg har dog kommet lidt løg i saucen, og kartofler fik lidt salt og paprika sammen med de øvrige krydderier, hvor jeg dog mener at man skal bruge mere end 1 tsk. af hver. Saucen smager himmelsk og kartoflerne dufter fantastisk. Mums en lækker dinner min mand får lige om lidt.


-  -  2011-07-23 18:40:40
kæresten var helt vild med retten, dog synes jeg at det var meget varmelt


  -  2011-04-25 17:27:59
Rigtig god ret :) Smagte vildt godt!


den bedste  -  2011-01-15 18:57:36
den ser meget lækker ud


Sovsetrolden  -  2011-01-02 17:34:48
Mums filibaba. Jeg lavede mad til en date i går - stor succes. Kærlighed og hakkebøf 4life ;-)


N25  -  2010-11-26 22:12:47
D blev lidt for tungt og snasket til mig. Olie, ost ned af siderne og en fløde sauce :( nåh ja og så de snaskede to tomater under- lidt for hæftig en combi :)


  -  2010-11-03 16:24:30
Lyder lækker! Den skal jeg da vist lige lave.. :o)


  -  2010-07-10 11:49:09
Prøvet retten adskillige gange, med enkelte variationer ind i mellem. Herligt!


il76  -  2009-01-08 15:21:23
super god opskrift, kan osse lægges ananas skive på bøfferne, smager skønt


Rumlepotte  -  2008-11-08 10:42:43
Det lyder som en spændende opskrift, den tror jeg at jeg bliver nød til at prøve. Glæder mig til at smage den ;0)