dild helst frisk men tørret kan også bruges dild helst frisk men tørret kan også bruges
1
squash1 squash
1
peberfrugt evt. 1/2 rød og 1/2 gul1 peberfrugt evt. 1/2 rød og 1/2 gul
250
g.
champignoner 1 bakke250 g. champignoner 1 bakke
salt salt
peber peber
Opskrift:
Squash og peberfrugt skæres i tern, champignonerne skives og ristes på panden.
Fisken lægges i et fad, citronen presses udover. Fisken drysses med salt og peber og godt med dild.
Grønsagerne lægges over fisken
Kog 3-4 dl vand (mere hvis der ønskes mere sovs), opløs bouillonterningerne i vandet og hæld dette over fisken og grønsagerne.
Dæk fadet med sølvpapir (med den matte side opad) og sæt det i ovnen i en time ved 200º
Tips:
Afhængigt af hvor mange grønsager man vil have kan man evt. tage en peberfrugt og en halv squash ekstra
Fisken kan både være hvid fisk (fx torsk) eller andre typer (fx tun eller laks)
Spises med ris, gerne brune.
Hvis man har travlt kan retten også laves i mikrobølgeovnen. Dæk fadet med mikrobølgeovnsfilm i stedet for sølvpapir og giv retten 10 min til at starte med. Tjek fisken og grønsagerne og giv den herefter 4 min af gangen indtil den er færdig. Skal max have 20 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10978 gange, og udskrevet 391 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider