Fyld:
Svits finthakkede champignoner, rød peber og fintsnittet løg i olie fra tomaterne. Skær tomaterne i mindre stykker og rør dem i sammen med Pikantost samt hakket persille. Smag blandingen til med salt og hvidløgspeber, drys mel på og varm den igennem.
Fordel 3/4 af fyld over mørbraderne og rul disse fast sammen som roulader. Hold kødet sammen med bomuldsgarn eller fæst det med kødnåle.
Brun nu kødet godt på alle sider i smør/olie på en pande og læg det derefter i et ovnfast fad.
Kog panden af med bouillon eller vand og hæld det ved kødet. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.
Sauce:
Bland stegesky,det resterende fyld fløde og madagaskar-peberkorn, giv det et opkog og jævn evt med saucejævner. Smag til med salt og peber og hæld det over køddet 2 min før det er færdig. skær evt køddet ud i faddet inden det serveres.
Tips:
Tilbehør: Serveres med årstidens grønsager / salater samt kartofler, pasta eller ris/pommesfrites. knust madagaskar-peberkorn kan undlades
Mariner evt med citron, olie, persille i pose 2 timer før
Tips:
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 26818 gange, og udskrevet 645 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider