Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinemørbrad farseret med champ, løg og pikantost

Svinemørbrad farseret med champ, løg og pikantost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : peter dahl

Indsendt :





Ingredienser:
2 afpudsede svinemørbrader
 smør/olie til stegning
5-6 dl.lys bouillon eller vand
3-4 spsk.Pikantost
 
 Fyld:
250 g.champignoner
1 lille løg
 rød peber
5-6 soltørrede tomater i olie
1 lille bdt. persille
 salt
 hvidløgspeber
2 tsk.hvedemel
 
 Sauce:
 Stegesky
2 dl.fløde
1 spsk.knust madagaskar-peberkorn
 saucejævner
 salt
 peber
 


Opskrift:

Flæk mørbraderne på langs og bank dem ud.

Fyld:
Svits finthakkede champignoner, rød peber og fintsnittet løg i olie fra tomaterne. Skær tomaterne i mindre stykker og rør dem i sammen med Pikantost samt hakket persille. Smag blandingen til med salt og hvidløgspeber, drys mel på og varm den igennem.

Fordel 3/4 af fyld over mørbraderne og rul disse fast sammen som roulader. Hold kødet sammen med bomuldsgarn eller fæst det med kødnåle.

Brun nu kødet godt på alle sider i smør/olie på en pande og læg det derefter i et ovnfast fad.

Kog panden af med bouillon eller vand og hæld det ved kødet. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

Sauce:
Bland stegesky,det resterende fyld fløde og madagaskar-peberkorn, giv det et opkog og jævn evt med saucejævner. Smag til med salt og peber og hæld det over køddet 2 min før det er færdig. skær evt køddet ud i faddet inden det serveres.


Tips:

Tilbehør: Serveres med årstidens grønsager / salater samt kartofler, pasta eller ris/pommesfrites. knust madagaskar-peberkorn kan undlades
Mariner evt med citron, olie, persille i pose 2 timer før




Tips:




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 25658 gange,
og udskrevet 616 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu