Skær roastbeffen ud, så den kan rulles sammen igen.
Skær osten og peberfrugten ud i tynde skiver og dæk det meste af roasten med det sammen med basilikum.
rul roasten sammen og bind snoren rundt om så den ikke går op.
put den i en skål med vinen i køleskabet.
Skyl kartoflerne, og skær dem i ca 0,5-1 cm tykke skiver.
Put dem i en frysepose sammen med olie, salt, peber, paprika og sirup og ryst det rigtig, rigtig godt.
put i køleskab 15 min.
Kartoflerne og roasten lægges på hver sin bradepande og stilles i ovnen i ca. 45 min ved 225.
stegen tages ud til hvile i 15 min. og der skrues ned på 200 grader og varmluft og lader kartoflerne blive i til stegen har hvilet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9084 gange, og udskrevet 166 gange.
Kommentarer
Roastbeefen - 2010-02-02 14:55:32 Jeg døde og mistede al min smag, efter så lang tid i den varme...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider