Krydder roulade med smør creme
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Indsendt af : Ninette Indsendt : |
|
|
Start med at tænde ovnen som det første inden du begynder at finde ting frem til kagen. Den skal være på 225 grader.
Rør smørcremen sammen så den er hurtig at få fat i når rouladen er bagt færdig. Pisk æg og sukker lyst og skummende. Bland de tørre ingredienser og vend dem i dejen. Kom dejen på sukker drysset bagepapir i en bradpandeform fra ovnen. Bag den i 5-6 min ved 225 grader. Når den er gylden tages den ud. Efter højest 1 min. løftes forsigtigt hele kagen mens den er varm og som sidder fast på bagepapiret og vend den over på et andet stykke bagepapir som ligger klar og som er fugtet med lidt vand og drysset med sukker. Smør nu cremen på den halvdel der vender ud mod dig og ikke for tykt et lag. Rul med forsigtighed kagen sammen, start i den ende hvor der er smurt creme, brug bagepapiret som hjælp. Når den er rullet lad den så ligge med sammenføjningen nedad. Lad kage køle af inden servering, stil den gerne i køleskabet ½ time. Drys med flormelis inden servering og pynt med appelsin skiver uden skræl. |
|
Opskriften er vist 14357 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne