Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydder roulade med smør creme

Krydder roulade med smør creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ninette

Indsendt :





Ingredienser:
3 æg
125 g.sukker
2 spsk.hvedemel
50 g.kartoffelmel
1 tsk.bagepulver
1 tsk.kanel
1 tsk.stødt ingefær
0.5 tsk.stødt nelliker
 
 Smørcremen:
125 g.blødt smør
50 g.flormelis
1 æggeblomme
40 g.fint hakket appelsinskal
 


Opskrift:

Start med at tænde ovnen som det første inden du begynder at finde ting frem til kagen. Den skal være på 225 grader.
Rør smørcremen sammen så den er hurtig at få fat i når rouladen er bagt færdig.
Pisk æg og sukker lyst og skummende. Bland de tørre ingredienser og vend dem i dejen. Kom dejen på sukker drysset bagepapir i en bradpandeform fra ovnen. Bag den i 5-6 min ved 225 grader. Når den er gylden tages den ud. Efter højest 1 min. løftes forsigtigt hele kagen mens den er varm og som sidder fast på bagepapiret og vend den over på et andet stykke bagepapir som ligger klar og som er fugtet med lidt vand og drysset med sukker. Smør nu cremen på den halvdel der vender ud mod dig og ikke for tykt et lag. Rul med forsigtighed kagen sammen, start i den ende hvor der er smurt creme, brug bagepapiret som hjælp. Når den er rullet lad den så ligge med sammenføjningen nedad. Lad kage køle af inden servering, stil den gerne i køleskabet ½ time. Drys med flormelis inden servering og pynt med appelsin skiver uden skræl.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (32 stemmer)

Opskriften er vist 10174 gange,
og udskrevet 156 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu