Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekødsgryde med karry og ananas

Svinekødsgryde med karry og ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ninette

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.svinekød i tern
1 spsk.flyende margarine (Becel)
1 stort hakket løg
2 røde peberfrugter i store stykker
2 tsk.karry
2 spsk.majsstivelse
5 dl.vand
1 bouilloterning
1 porre
500 g.ananas i tern
150 g.sukkerærter
 
 Tilbehør:
1 dl.ukogte ris pr. pers.
 


Opskrift:

Svits kød og løg i margarinen. Tilsæt karry, peberfrugter og porre i skiver og svits med. Opløs majsstivelsen i vandet og hæld det ved kødet. Kog op under omrøring. Tilsæt bouillonterningen og lad retten koge ved svag varme under låg i 15 min. Kom ananas og sukkerærter i gryden og lad småkoge i 5 min. Smag til med salt.
Serveres med kogte ris




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21345 gange,
og udskrevet 707 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu