jordnødder ristede og saltede50 g. jordnødder ristede og saltede
4
kyllingebryster4 kyllingebryster
60
g.
smør60 g. smør
5
spsk.
sød chilisauce5 spsk. sød chilisauce
1
spsk.
citronsaft1 spsk. citronsaft
Bredbladet persille Bredbladet persille
Opskrift:
Rens porrene, flæk dem og skyl dem grundigt. Skær dem i 3-4 cm lange stykker på skrå. Skær chilien igennem, fjern kernerne og skær den i helt små tern. Hak jordnødderne. Skær kødet i mundrette stykker, drys det med salt og steg kødet på en pande i meget varmt fedtstof i ca. 4 min. vend og drej det hele tiden. Efter ca. 3 min. tilsættes jordnødderne og ristes med i 1 min.
Tag kødet op og kom porre og chili i or rist det med i nogle få minutter. Put kødet tilbage i gryden og tilsæt chilisaucen, 4 spsk vand og citronsaft. Varm det hele godt i gennem.
server kogte ris til og garner retten med bredbladet persille.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5648 gange, og udskrevet 88 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider