Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Braiseret kalvetyksteg med vintergrøntsager

Braiseret kalvetyksteg med vintergrøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1200 g.kalvetyksteg
0.5 fl.god rødvin
800 g.selleri, gulerødder, porre, majroer og løg blandede efter behag.
1 timiankvist
2 fedhvidløg
20 g.smør
 olie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skræl og rens grøntsagerne, skær dem i grove stykker. Pil hvidløgene.

Sauter grønsagerne sammen med hvidløgsfeddene i lidt olie. Læg dem i et ildfast fad. Læg låg over.

Kalvetykstegen brunes på alle sider i lidt olie, krydr den med peber og salt. Stegen lægges oven på grønsagerne.

Kog panden af med rødvinen, hæld det over stegen og grønsagerne.

Smørklatterne lægges på stegen. Stegen skal intervalsteges, derved bliver stegen både mør og beholder saften.

Steg den i 15 minutter i en 210 grader varm ovn, lad den derefter hvile tildækket 15 minutter, forsæt derefter med 15 minutters stegning 15 minutters hvile. Under stegningen dryppes stegeskyen hyppigt over stegen.

Stegen skæres i skiver, Byd grønsager og sky til. Skyen kan eventuelt monteres med en klat kold smør inden serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 25301 gange,
og udskrevet 936 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

munken  -  0000-00-00 00:00:00
den er ikke så lækker som den lyder


Anna  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig go' opskrift! Kan anbefales!