store eller 8 små koteletter4 store eller 8 små koteletter
1
pk.
bacon i skiver (ca. 8 skiver)1 pk. bacon i skiver (ca. 8 skiver)
500
g.
champignon i skiver500 g. champignon i skiver
evt.
en lille pakke cocktailpølser evt. en lille pakke cocktailpølser
1
lille finthakket løg1 lille finthakket løg
1
ds.
flåede tomater1 ds. flåede tomater
2
spsk.
kons. tomatpuré2 spsk. kons. tomatpuré
2
dl.
fløde2 dl. fløde
1
dl.
creme fraishe1 dl. creme fraishe
paprika paprika
salt salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
ris ris
Opskrift:
Start med at stege baconen på panden, og læg til afdrypning på køkkenrulle.
Steg så, på samme pande, først koteletterne (som er krydret med salt, peber og paprika), så pølserne og til sidst champignons.
Læg løbende tingene i lag i et ildfast fad, (korteletterne nederst)
Gem bacon!
Svits løg i fedtstoffet fra panden sammen med lidt mere paprika, og tilsæt tomat, tomatpuré og fløde.
Smag til med salt og peber og tag panden af varmen.
Rør creme fraishe i sovsen og hæld det i fadet.
Slut af med bacon på toppen, og stil i ovnen ved 190 grader imens risene koger.
:)