Strimlet kalveschnitzel

Strimlet kalveschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.strimlet kalveschnitzel
300 g.blandede friske svampe
1 løg
25 g.margarine
0.5-1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
1.25 dl.oksebouillon
1 spsk.hvedemel
1.25 dl.tør hvidvin
2 spsk.creme fraiche
 
Opskrift:
Gør svampene i stand og skær dem i mindre stykker. Pil og hak løget fint. Smelt margarine på en pande og steg løgene blanke. Skru op for varmen, tilsæt kødet og brun det. Tilsæt svampene og lad dem stege med en tid. Smag til med salt og peber. Hæld bouillon på. Rør melet ud i vinen og rør det i. Skru ned og læg låg på og lad det simre 5 min. Tag panden fra varmen og rør creme fraiche i.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9879 gange,
og udskrevet 188 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu