Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks med rejer og asparages

Laks med rejer og asparages, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Masser

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.laksestykker
500 g.broccoli buketter
2 ds.asparages snitter
5 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
200 g.rejer
150 g.revet mozarella ost
 salt
 peber
 
 Grovflutes
 


Opskrift:

Læg laksen i et smurt ilsfast fad,kom peber og salt på, dæk fadet med alufolie og sæt fisken i en 175 gr. varm ovn i 10 min.
hæls fiskesuppen i en skålog gem den til sovs sammen med væden fra asparagessene.
Kog brocolli buketterne i letsaltet vand i 2 min.
Kom asparagessene i en si og lad dem dryppe godt af, tryk evt. lidt på dem, gem væden.
Lav en sovs af fiske + asparages væden og jævn med melet rystet med mælken, kog den ved svag varme i ca. 5 min. og smag til med salt og peber evt. et par stænk Tabasco.
Læg Asparages og brocolli rundt på laksen og hæls sovsen over.
Drys med osten og gratiner retten i ca. 25 min ved 175 gr. til laksen er mør og retten gylden ovenpå.
serveres med flute og pyntet med dild og citronbåde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10427 gange,
og udskrevet 210 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-04-18 16:43:47
rejerne hvad med dem??


Anna Sofie Houman  -  2009-01-21 15:00:57
.. hvor kommer rejerne ind henne ? :D