Kødsovs uden tomater

Kødsovs uden tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : madam-sophy

Indsendt :      Red:

Kødsovs uden tomater, billede 4 Kødsovs uden tomater, billede 1 Kødsovs uden tomater, billede 2 Kødsovs uden tomater, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
2 løg, grofthakkede
250 g.friske champignon i skiver
150 g.cocktailpølser
 kulør
1 spsk.hvedemel
5 dl.oksebouillon
2.5 dl.madlavningsfløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun kødet tilsæt salt og peber, og kom skivede champignon i, skal stå og snurre en lille smule, til de er let brunede.

Tilsæt de grofthakkede løg, og lad simre et par minutter med.

strø nu melet ud i et jævnt lag over hele overfladen og rør godt rundt, kom så oksebouillon i, og lad det komme til kogepunktet igen, rør imens.

Nu kommes madlavningsfløde, kulør og cocktailpølser i, og det smages til med salt og peber pas på med saltet, da fonden er salt i sig selv.

Tips:

Denne ret serverer vi til en god gammeldags kartoffelmos lavet med mælk og margarine og salt og peber, men kan også fint bruges til spaghetti.

Bruger den meget ofte, hvis der er sygdom med feber i huset, da den er mild og god ved maven. Vi spiser den dog med glæde til hverdag også...familien elsker den.


karakterer:
Opskriften er vist 46260 gange,
og udskrevet 321 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu