Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med spidskål

Koteletter med spidskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : M!$$ £&N

Indsendt :





Ingredienser:
1 lille spidskål
2 gulerødder
2 dl.vand
100 g.ærte
0.5 tsk.revet citronskål
3 spsk.fintsnitte purløg
 salt
 peber
 
4 nakkekoteletter
1 spsk.rapsolie
 salt
 peber
 
1.5 spsk.blødt smør
1.5 spsk.hvedemel
4 dl.mælk
2 tsk.dijonsennep
 salt
 peber
2 spsk.hakket persille
 
 Tilbehør:
 Nye danske kartofler
 


Opskrift:

Spidskålen skæres i strimler og gulerødderne skæres i små stykker.
Spidskål og gulerødder dampes i vandet i 3-4 min.
Ærterne tilsattes sammen med citronskal og purløg, og smages til med salt og peber.

Nakkekoteletterne steges i rapsolie i ca. 8 min. på hver side, og krydres med salt og peber.

Smør og mel røres sammen i en skål. Mælken bringes til kogepunktet, og smør/mel-blandingen tilsættes under piskning.
Lad det koge 2-3 min., og tilsæt dijonsennep, salt, peber og persille.

Tips:

Anret koteletterne med grønsager og sauce og server med nye danske kartofler. Tip: Spidskålstilbehøret smager også skønt til en god portion stegte frikadeller.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10309 gange,
og udskrevet 204 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu