Spidskålen skæres i strimler og gulerødderne skæres i små stykker.
Spidskål og gulerødder dampes i vandet i 3-4 min.
Ærterne tilsattes sammen med citronskal og purløg, og smages til med salt og peber.
Nakkekoteletterne steges i rapsolie i ca. 8 min. på hver side, og krydres med salt og peber.
Smør og mel røres sammen i en skål. Mælken bringes til kogepunktet, og smør/mel-blandingen tilsættes under piskning.
Lad det koge 2-3 min., og tilsæt dijonsennep, salt, peber og persille.
Tips:
Anret koteletterne med grønsager og sauce og server med nye danske kartofler.
Tip: Spidskålstilbehøret smager også skønt til en god portion stegte frikadeller.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12401 gange, og udskrevet 227 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider