Roulade af kalveschnitzel med citron og champignon

Roulade af kalveschnitzel med citron og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kalveschnitzler á 180 g. (kalkunschnitzler kan også anvendes)
 
100 g.champignon i tern
2 skalotteløg i små tern
0.5 citron, saft herfra
2 dl.piskefløde
1 spsk.hvedemel
50 g.smør
250-300 g.broccoli
25 g.mandelflager
 salt
 peber
 
 Yderligere:
 Stegesnor
 
Opskrift:
Skalotteløg og champignon sauteres i 25 g smør og blandes med det halve af citronsaften. Krydr med salt og peber. Læg det på kødet, som rulles og bindes med stegesnor. Steges på en pande til det får en gylden farve ca. 5 min. Drysses med mel og fløde hældes på. Det hele simrer under låg i 10 min. Kødet tages op og saucen blendes til fin konsistens. Broccoli skæres i mindre buketter og koges sprøde i letsaltet vand i ca. 3-4 min. Mandlerne svitses gyldne på en pande i den resterende smør. Mandler drysses over broccoli. Til denne ret kan anbefales nye danske kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 10012 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu