Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Roulade af kalveschnitzel med citron og champignon

Roulade af kalveschnitzel med citron og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kalveschnitzler á 180 g. (kalkunschnitzler kan også anvendes)
 
100 g.champignon i tern
2 skalotteløg i små tern
0.5 citron saft herfra
2 dl.piskefløde
1 spsk.hvedemel
50 g.smør
250-300 g.broccoli
25 g.mandelflager
 salt
 peber
 
 Yderligere:
 Stegesnor
 


Opskrift:

Skalotteløg og champignon sauteres i 25 g smør og blandes med det halve af citronsaften. Krydr med salt og peber. Læg det på kødet, som rulles og bindes med stegesnor. Steges på en pande til det får en gylden farve ca. 5 min. Drysses med mel og fløde hældes på. Det hele simrer under låg i 10 min. Kødet tages op og saucen blendes til fin konsistens. Broccoli skæres i mindre buketter og koges sprøde i letsaltet vand i ca. 3-4 min. Mandlerne svitses gyldne på en pande i den resterende smør. Mandler drysses over broccoli. Til denne ret kan anbefales nye danske kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7507 gange,
og udskrevet 149 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu