Hurtig pasta

Hurtig pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lene

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 posepasta skruger
1 stor løg
2 pakkerneutral smøreost
2 pakkerbackon i tern
2 pakkerskinke i tern
 olie til stegning
 
 evt.grøntsager som tilbehør
 
Opskrift:
sæt vand over til pasta.
kog pastaen som det står på posen.
hak løg.
varm olien op, steg løgene, men ikke gører dem brune.
Kom backon i, rør rundt så det ikke brænder på.
Når backon ikke er rå længer kommes skinken i. Og varmes igennem.
Smørosten i og røres godt rundt. den smelter.
Gryden tages af varmen.
Pastaen siges fra vandet.
Pastaen hældes i retten og det hele blandes godt.
Retten er færdig og spises med evt. grøntsager.



Tips:

Sørg for at starte med pastaen. Da det ikke tager længer tid end at koge pasta, at lave retten. Egner sig fint, til at varmes op dagen efter





karakterer:
Opskriften er vist 4777 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu