Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalveschnitzler med citronsauce

Kalveschnitzler med citronsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 tynde skiver kalveschnitzler
3 spsk.citronsaft
2 tsk.reven citronskal
1 spsk.olivenolie
2 spsk.olivenolie til stegning
2 dl.hønsebouillon
0.5 tsk.salt
 peber
1 spsk.citronsaft
 
 Tilbehør:
 grøn salat
 
 pynt:
 citronbåde
 citronmelisse
 


Opskrift:

Citronsaft, -skal og olivenolie piskes sammen. Kødet marineres heri i køleskabet 1 times tid.

Schnitzlerne tages op af marinaden og steges 2 minutter på hver side i olie. Tages af panden og lægges på et fad. Panden koges af med marinaden og bouillon.

Smages til med salt, peber og evt. citronsaft. Hældes over schnitzlerne. Pyntes med citronbåde og citronmelisse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14341 gange,
og udskrevet 273 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu