Kalveschnitzler med citronsauce

Kalveschnitzler med citronsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 tynde skiver kalveschnitzler
3 spsk.citronsaft
2 tsk.reven citronskal
1 spsk.olivenolie
2 spsk.olivenolie til stegning
2 dl.hønsebouillon
0.5 tsk.salt
 peber
1 spsk.citronsaft
 
 Tilbehør:
 grøn salat
 
 pynt:
 citronbåde
 citronmelisse
 
Opskrift:
Citronsaft, -skal og olivenolie piskes sammen. Kødet marineres heri i køleskabet 1 times tid.

Schnitzlerne tages op af marinaden og steges 2 minutter på hver side i olie. Tages af panden og lægges på et fad. Panden koges af med marinaden og bouillon.

Smages til med salt, peber og evt. citronsaft. Hældes over schnitzlerne. Pyntes med citronbåde og citronmelisse.





karakterer:
Opskriften er vist 18611 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu