Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastaret med kylling, porrer, og mornaysauce

Pastaret med kylling, porrer, og mornaysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sofie

Indsendt :





Ingredienser:
2-3 kyllinge fillet
1 posepasta penne
3 porrer
 mornaysauce
 
 Krydderi:
 Rosmarin salt og peber (evt. lidt paprika)
 


Opskrift:

Pasta koges.
Kylling skæres i tern, eller strimler, og brunes på panden med overnævnte krydderier.
Porrer skæres i skiver, og vaskes grundigt.
Porrer, kylling og pasta blandes sammen i et fad, hvorefter mornaysauce hældes over.
Sættes i ovnen ved 200 grader i 20-30 min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 20712 gange,
og udskrevet 271 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Musen  -  2008-07-08 18:01:11
Retten er nem at lave, og den smager rigtig godt! Den kan kun anbefales.