Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagte havets frugter

Indbagte havets frugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kurt

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.Laks
200 g.Lyssej eller torsk
100 g.krebsehaler
1 æg
2 spsk.olivenolie
 Becel eller raps olie
2 dl.cremfine
1 dl.hvidvin
1 spsk.kartoffelmel
50 g.rasp
300 g.flødestuvet spinat
1 Løg mellem stort
100 g.grøn asparges
4 plader butterdej
2 spsk.sukker
0.5 tsk.Salt
1 tsk.basilikum
 


Opskrift:

Gnid fiskene i med salt og skær dem i små stykker.
Skær løg i små tern. Bland det med 1 æg, kartoffelmel, olivenolie og basilikum, blend det hele groft sammen og tilsæt vinen og vand således at konsistensen er som frikadellefars.
Krebsehaler deles i halve og røres i farsen.

Kom lidt olie i en gryde og damp spinaten 3-4 minutter. Drys raspen på spinaten og tilsæt cremfine, sukker og de finthakkede asparges. Kog sovsen få minutter til en tyk konsistens.
Sæt spinatsovsen til afkøling. Den skal være kold inden den kommer på butterdegen.

Rul butterdejen ud til plader på ca. 20x20 cm.
Placer dejen på bagepapir.
Først lægges spinatblanding i bunden, ovenpå fiskefars og afslut med spinat. Saml butterdejen fra hvert hjørne og klem siderne sammen ved at trykke nedefter.
Bag dem i ovnen i 25 minutter ved 200 grader med varmluft.





Tips:

Serveres med en salat med oliven og feta og godt brød. Brug gerne færdig butterdej på bagepapir lige til udrulning og indret portioner som f.eks 2 brød a' 25 x30 cm før sammensætning.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5590 gange,
og udskrevet 75 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birgit J  -  2008-08-21 16:09:39
Man kan købe fiskefars blandet med de andre dele med 2 sps hummersauce og bruge rejer det er også godt