Vildtsauce:
Løgene ristes møre i en gryde med lidt fedtstof.
Tilsæt rødvin og lad det simre til det halve er tilbage i gryden.
Tilsæt vildtbouillon og lad det koge til det har fået en god og kraftig smag.
Kog saucen igennem med lidt piskefløde og smag til med salt og peber. Jævn evt. maizena.
Hakket vilsvin:
kom kødet i skål æg melk løj tilsætes mel lidt efter lidt til der er fast
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 6333 gange, og udskrevet 103 gange.
Kommentarer
tobberup - 2008-06-28 19:09:26 steg kødet på en pane som små diller eller so en hel dile og vend den med et låg
tobberup - 2008-06-28 19:00:17 Med nye katoffler
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider