Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hakket vilsvin

Hakket vilsvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Diverse vildsvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : tobberup

Indsendt :





Ingredienser:
 Vildtsauce:
0.5 løg i små tern
2 dl.rødvin
5 dl.vildtbouillon
0.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 maizena
 
500 g.Hakket vilsvin
1 løg
1 æg
2 dl.mælk
 lidthvedemel
 persile efter smag
 salt
 peber
 


Opskrift:

Vildtsauce:
Løgene ristes møre i en gryde med lidt fedtstof.
Tilsæt rødvin og lad det simre til det halve er tilbage i gryden.
Tilsæt vildtbouillon og lad det koge til det har fået en god og kraftig smag.
Kog saucen igennem med lidt piskefløde og smag til med salt og peber. Jævn evt. maizena.

Hakket vilsvin:
kom kødet i skål æg melk løj tilsætes mel lidt efter lidt til der er fast




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 5857 gange,
og udskrevet 87 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

tobberup  -  2008-06-28 19:09:26
steg kødet på en pane som små diller eller so en hel dile og vend den med et låg


tobberup  -  2008-06-28 19:00:17
Med nye katoffler