Hakket vilsvin

Hakket vilsvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Diverse vildsvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : tobberup

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Vildtsauce:
0.5 løg i små tern
2 dl.rødvin
5 dl.vildtbouillon
0.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 maizena
 
500 g.Hakket vilsvin
1 løg
1 æg
2 dl.mælk
 lidthvedemel
 persile efter smag
 salt
 peber
 
Opskrift:
Vildtsauce:
Løgene ristes møre i en gryde med lidt fedtstof.
Tilsæt rødvin og lad det simre til det halve er tilbage i gryden.
Tilsæt vildtbouillon og lad det koge til det har fået en god og kraftig smag.
Kog saucen igennem med lidt piskefløde og smag til med salt og peber. Jævn evt. maizena.

Hakket vilsvin:
kom kødet i skål æg mælk løg tilsættes mel lidt efter lidt til der er fast





karakterer:
Opskriften er vist 7159 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-28 19:09:26
steg kødet på en pane som små diller eller so en hel dile og vend den med et låg

  -   2008-06-28 19:00:17
Med nye katoffler