Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjerter i flødesovs

Hjerter i flødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Danzerna

Indsendt :





Ingredienser:
2 Svinehjerter
2 dl.ris
5 dl.fløde
1 bouillonterning grøntsags
2 spsk.hvedemel
0.5 kopmælk
 Vand
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Rens svinehjerterne og skær dem i tern.

Put ternene i kogende vand sammen med bullionterningen og lad dem koge i 5-10 min.

Sæt i mellemtiden risene til kogning.

Bland mel og mælk sammen til en jævning.

Hæld fløden i med jævningen og supplér gradvist med vand fra hjerterne efter behov. Smag til med salt og peber.

Bring sovsen let i kog og tilføj de afvandede hjerter til sovsen.

Efter 5-10 minutters simring af sovsen og afkøling af risene er retten klar til servering.

Tips:

Det er en gammeldags ret jeg selv er vokset op med og jeg nyder den med glæde hver gang. Kødet er både billigt og sundt og hvis fløden er for meget kan mælk benyttes med en lidt kraftigere jævning.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)

Opskriften er vist 37508 gange,
og udskrevet 538 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kim   -  2015-02-27 19:44:54
vil prøve det og kommentere når jeg har prøvet det. Det er første gang jeg skal lave det


Bjørn Simonsen  -  2013-07-06 23:33:11
Er ved at lave opskriften. I forehold til sovsen har jeg tilføjet en anelse honning, det gør sovsen en anelse sødere + jeg har købt en pakke frossen persille og hældt i sovsen også :)


Allan  -  2010-06-22 18:10:33
En rigtig god ret. Men jeg vil nok anbefale at den koger en del længere tid. Jeg lader hjernerne koge mindst 1½ time.


Niels  -  2009-07-20 18:10:55
En fortrinlig ret, men skal måske koge lidt længere, men ok en smagssag.