Sauce Choron

Sauce Choron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Ægte saucer

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Sauce Choron, billede 4 Sauce Choron, billede 1 Sauce Choron, billede 2 Sauce Choron, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.smør
6 æggeblommer
2 spsk.Beranaiseessens
 
2 spsk.tomatpure
 Salt
 
Opskrift:
Smørret smeltes.

Æggeblommer og bearnaiseessens piskes sammen over svag varme (for den uøvede kan dette med fordel gøres i vandbad).

Når æggene er tyknet (legeret) og smørret er kølet lidt ned så æg og smør har samme temperatur, piskes det smeltede smør langsomt i æggemassen under konstant piskning.

Det er kun det klare smør som skal bruges, det hvide i bunden af gryden er er valle og skal ikke bruges.

Smag saucen til med tomatpure, salt og peber.

Derefter skal saucen holdes varm, og det kan gøres ved at sætte den tæt på komfuret eller i et lunt vandbad.

Tips:

Sauce Choron er en tomatiseret bearnaisesauce uden estragon.

Sauce Choron skal bruges samme dag, den egner sig ikke til genopvarmning.

Det er næsten umuligt at lave mindre portion end til 4 personer.


karakterer:
Opskriften er vist 28535 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu